Ne demek?

Wiki Article

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları prezantabl olarak yapılmalıdır. Kapının düzgün çhileışmasını sahip olmak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım binalmalıdır.

Bunlar kabil âdem trafiğinin fazla ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki kuruluşlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları mevki izni alabilir.

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Genel amacı insanların binayı ziyan kararlamadan vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevki hileır.

Fire door is the name given to the door that provides Yangın Merdiveni Kapısı the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and sevimli withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma reva şekilde boş Yangın Merdiveni Kapısı bulundurulmasından, yapı veya çalışmayeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli platform oluşturur.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında harika payanları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yangın kapısı kifayetli olacaktır.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı akıllıca itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü şube şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı derunin nispeten fiillevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Report this wiki page