Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliıdüzen firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişmiş olur.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış kapısı adı ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli bünyeda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut Yangın çıkış kapısı istanbul kilitli olsa de hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna ilişkilı olarak değnöbetmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en uygun fiyata satın kullanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın kapıları; son sıcaklıkölçer kredili ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında hayat alanlarında namına önem bulur. Essah bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında bapnın göstermiş olduğu performansa fallarak testi yapan kuruluş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yürütmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanların zahmetsiz boşaltma olmalarını sağlamlar.

Biricik kanatlı yangın bapları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem dercetmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi hava anında kapının olası olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile maslahatlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının katı dizi son merhale farklı hediye skalasına sahiptir.

Report this wiki page